На Любешівщині тривають інтеграційні заходи за підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

22 Вересня 2022, 14:28
На Любешівщині тривають інтеграційні заходи за підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА» 286
На Любешівщині тривають інтеграційні заходи за підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

У Любешівській громаді тривають інтеграційні заходи за підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА», повідомляють на сайті селищної ради.

Зокрема, 19 вересня школярі з-поміж ВПО та жителів громади відвідали екологічну екскурсію. 20 вересня, відбувся інший захід, що об’єднав дорослих жителів громади й переселенців. Усі відвідувачі тренінгу «Економічне зростання регіону через стимулювання розвитку власної справи мешканців» мали змогу більше дізнатися про національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту. Крім цього, присутні почули, як напрацювати фінансову та описову частини бізнес-плану і закріпили отримані знання під час практичних завдань.

 

Довідково: Інтеграційні заходи були організовані Волинським Інститутом Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 

Читайте також: У Любешівській громаді перейменували вулиці та провулки

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024