ТОП-4 порад, які допоможуть не замерзнути на вулиці

27 Січня 2018, 12:51
Зігріватись краще чаєм, а не алкоголем 4689 Джерело: Lovely Life
Зігріватись краще чаєм, а не алкоголем

Взимку часто трапляються випадки обмороження, а то й загибелі людей внаслідок загального переохолодження.

На сторінці Любешівського відділення поліції ГУН у Волинській області пропонуть до уваги корисні поради фахівців.

  1. Скоротіть до мінімуму перебування на морозі. Якщо у вашій родині є хворі на судинні захворювання або цукровий діабет, переберіть на себе ту частину їхніх домашніх обов’язків, які потребують їх перебування на відкритому повітрі.
  2. Не одягайте затісний одяг та взуття. Щодо взуття, то радимо особливо приглядатися до нього батькам з родин, де є малолітні діти, які ще не вміють розмовляти та не можуть поскаржитися на холод. Пам’ятайте тісний одяг та взуття сприяє зменшенню кровообігу та швидкому замерзанню.
  3. Традиційне переконання про можливість зігрівання алкогольними напоями є хибним. Зігріваючий ефект алкоголю є дуже короткотривалим, більше того, по тому як він проходить наступає зворотна реакція – внаслідок розширення судин організм починає швидко втрачати тепло та мерзнути.
  4. В цей період необхідно посилити увагу до дотримання правил пожежної безпеки, адже з настанням холоду зростає використання нагрівальних приладів та й специфіка району така, що переважно житлові будинки отоплюються твердим паливом.

Інфоргафіка від правоохоронців
Інфоргафіка від правоохоронців

Інфоргафіка від правоохоронців
Інфоргафіка від правоохоронців

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром