Розбій на автозаправці: поліцейські провели навчальну спецоперацію

31 Січня 2018, 10:19
Правоохоронці вдосконалювали професійні навички 2368 Джерело: shepetivka.com.ua
Правоохоронці вдосконалювали професійні навички

У Любешівському відділенні поліції провели навчальну спецоперацію з «розбійним нападом».

Правоохоронці вдосконалювали навички у вівторок, 30 січня, з 5:00 до 8:00. Про це повідомляють на сторнці Любешівського відділення поліції ГУНП у Волинській області.

За легендою, працівники поліції отримали повідомлення про скоєння розбійного нападу на персонал місцевої автозаправки. Після цього розбійник втік, заблокував приміщення селищної ради та взяв у заручники працівників. 

За дві години поліцейські вийшли на слід підозрюваного, розблокували приміщення, визволили заручників та затримали злочинця.

Головною метою навчань стало вдосконалення практичних навичок поліцейських. Правоохоронці досягли налагодження взаємодії підрозділів та служб, застосування на практиці теоретичних знань щодо організації, тактики проведення спецоперацій та алгоритму дій під час введення оперативних планів «Сирена» та «Заручник».

«Сьогодні ми перевірили готовність поліцейських до дій під час проведення спеціальних операцій. Тренування відбулися на належному рівні. Будемо і в подальшому вдосконалювати професійні навички», – зазначає керівник відділення поліції Олег Матчук.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром