Безробітних жителів району запрошують на військову службу за контрактом

04 Лютого 2018, 14:49
На зустріч завітало чимало безробітних 1567
На зустріч завітало чимало безробітних

У  Любешівському районному центрі зайнятості пропонували роботу безробітним військовослужбовцям та учасникам АТО.

Зустріч провели у четвер, 1 лютого. Про це інформують на сторінці Любешівського районного центру зайнятості в Facebook

У заході взяли участь головний спеціаліст Любешівського бюро безкоштовної правової допомоги Едуард Гречко, заступник військового комісара-начальника відділення комплектування Любешівського районного військового комісаріату капітана Костянтин Борбич та командир взводу зв’язку старший лейтенант Євген Олещук, який проходить військову службу у 14 окремій механізованій бригаді міста Володимир-Волинський

Костянтин Борбич ознайомив присутніх з вимогами до прийняття на військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського і старшинського складу. Він розповів про порядок відбору кандидатів та проходження процедури оформлення з пред’явленням необхідних документів.

Слухачам надали інформацію про пільги і гарантії для військовослужбовців згідно чинного законодавства, про переваги і грошове забезпечення. Костянтин Борбич підкреслив, що районні військові комісаріати, на підставі переліку вакантних посад, пропонують потенційним кандидатам посади, з урахуванням пріоритетності в їх комплектуванні.

Євген Олещук розповів, що для укомплектування взводу зв’язку, вони готові прийняти на службу водіїв вантажних автомобілів, які мають посвідчення відповідної категорії, слюсарів з ремонту автомобілів, а також спеціалістів зв’язку.

Для отримання детальної інформації варто звернутись до Любешівського військового комісаріату, який знаходиться за адресою вул. Незалежності, 76 селища Любешів


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024