Ольга Ващук привітала працівників органів місцевого самоврядування

07 Грудня 2022, 11:46
З Днем місцевого самоврядування 259
З Днем місцевого самоврядування

Щоденне звернення очільниці Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольги Ващук до краян.

Текст звернення публікується 7 грудня на сайті Камінь-Каширської РДА.

Подаємо його без змін:

«Великі жертви твої, Україно! Вчора надвечір Камінь-Каширщину знову сколихнула сумна звістка. Світла пам'ять Герою! Вічна шана його безсмертним подвигам!

Охоронці кордону продовжують дбати про його захист та укріплення. Все спокійно, але загроза з неба є постійною. Пильнуйте!

Наша незмінна мета – перемога, а найголовніше на цьому шляху – згуртованість. Саме місцеве самоврядування є її надійною основою.

Тому сьогодні щирі вітання адресую представникам депутатського корпусу всіх рівнів, керівникам територіальних громад, працівникам і ветеранам цієї важливої інституції, яка чи не найближча до людей.

Органи місцевого самоврядування гуртують навколо себе лідерів думок, управлінців, менеджерів, які нині успішно поєднують ще й волонтерську роботу та військову службу.

Вдячна колегам за спільну працю, розуміння та підтримку. Окрема подяка – всім очільникам територіальних громад Камінь-Каширського району! Ми з вами, направду, стали єдиною командою. І як би це парадоксально не звучало, але воєнні виклики згуртували нас сильніше. Далі – разом! Далі – більше! Все – задля перемоги! Тримаємося!

І ще одне! Не секрет, що українське стало трендом. Сьогодні стрічки соцмереж майорітимуть барвистими світлинами, адже вже декілька років поспіль проходить етнофлешмоб, присвячений українській хустці. Нині весь світ захоплюється не тільки вродою українок, а і їхньою мужністю та любов'ю до рідної землі. Відроджуємо, поважаємо, популяризуємо наші традиції. Слава Україні!»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024