Любешів: у техколеджі облаштували комфортне укриття

08 Грудня 2022, 12:09
Укриття в підвалі техколеджу. 880
Укриття в підвалі техколеджу.

Підвал Любешівського технічного коледжу переобладнали під сучасне укриття на 500 осіб.

Укриття відповідає всім вимогам державної служби України з надзвичайних ситуацій – пише Нове життя.

Ремонтні роботи виконав Центр соціально-трудової реабілітації інвалідів «Енергія – І».

У серпні, зазначається в публікації, коледж оголошував відкриті торги на закупівлю послуги з поточного ремонту захисної споруди. Переможець тендеру подав пропозицію на суму 1, 49 мільйона гривень. І з ним навчальний заклад уклав відповідну угоду.

За цей час у коледжі  провели всі необхідні роботи.

 «Починаючи з облаштування  підлоги (20-сантиметрова заливка з бетону), опорядження стін, облаштування вентиляції (працює як на вхід, так і на вихід), освітлення санвузлів, встановлення умивальників та  підведення інтернету. У приміщенні тепло, адже там ідуть опалювальні труби. Є кімнати, де встановлені парти, стільці для проведення навчання, лежаки, кабінет для штабу, де знаходиться аптечка, кімната для продуктів, води, посуду тощо. Також зробили аварійне електричне живлення від генератора. Загалом усе виконали, спираючись на норми. Адже це – безпека здобувачів освіти, працівників нашого закладу», –розповів директор коледжу Анатолій Хомич.

Такий обсяг робіт вдалося виконати орієнтовно за півтора місяця. Розпочали ремонт у вересні, після того, як отримали кошти.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024