Жителів Любешівщини запрошують до лав ЗСУ

15 Лютого 2018, 11:07
2247 Джерело: http://www.lbsadm.gov.ua/press-tsentr/item/6324-zhyteliv-raionu-ahituvaly-do-prokhodzhennia-viiskovoi-sluzhby-za-kontraktom-v-zbroinykh-sylakh-ukrainy

В районі активізували заходи з відбору громадян України для проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України.

Заходи з комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями за контрактом у першому кварталі 2018 року відбулися за дорученням першого заступника райдержадміністрації Сергія Фесика. Про це пишуть на сайті Любешівської районної державної адміністрації.

Робочі групи у складі представників військкомату, райдержадміністрації  працюють у  населених пунктах району та серед громадськості. У районі провели зустрічі-бесіди з жителями сільських та селищної рад, які бажають служити у Збройних Силах України за контрактом, роздали інформаційні буклети.

Довідка. Основні вимоги до кандидатів на контракту службу – вік від 18 до 60 років, відповідна фізична підготовка та придатність за станом здоров'я. Для військовослужбовців передбачено  грошове забезпечення від 7 тисяч гривень, соціальні гарантії. Буде можливість отримати житло та  навчатись у вищих навчальних закладах без відриву від проходження військової  служби в Збройних Силах України.

Жителям району, які  бажають проходити військову службу за контрактом в Збройних Силах України прохання звертатися до Любешівського районного військового комісаріату за адресою смт Любешів, вул. Свободи, 35. Контактний телефон:  2-17-41.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024