Любешів: неповнолітньому продали алкоголь

16 Лютого 2018, 11:58
2120

На День Валентина, 14 лютого, працівники Любешівського відділення поліції виявили факт продажу алкоголю неповнолітньому.

Це сталося опівдні в одному з магазинів селища Любешів. Після належного оформлення матеріалів, вони будуть скеровані до адміністративної комісії селищної ради для прийняття рішення, – повідомляють у Любешівському відділення поліції ГУНПу Волинській області.

Нагадуємо, власникам розважальних закладів та місць продажу алкогольних напоїв, що згідно з Законом України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (ст. 15-3) передбачено заборону щодо продажу пива (крім безалкогольних), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років. Продавець пива (крім безалкогольного), алкогольного, слабоалкогольних напоїв, вин столових або тютюнових виробів зобов'язаний отримати у покупця, який купує пиво (крім безалкогольного), алкогольні напої, слабоалкогольні напої, вина столові або тютюнові вироби, паспорт або інші документи, які підтверджують вік такого покупця, якщо у продавця виникли сумніви, щодо досягнення покупцем 18-річного віку.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39