Колишній дільничний з Любешева захищає Україну в батальйоні НПУ «Захід»

13 Квітня 2023, 12:10
Андрій Пархомчук 1267
Андрій Пархомчук

За два тижні полісмен опанував базове військове ремесло і майже дев’ять місяців ніс службу на сході, брав участь у визволенні населених пунктів на Харківщині та Донеччині. За успіхи у службі був двічі нагороджений відзнаками.

До квітня 2022 року Андрій Пархомчук очолював відділ організації діяльності груп реагування патрульної поліції у складі управління превентивної діяльності ГУНП Волині і був заступником начальника цього управління, та повномасштабне вторгнення росії на землі України змінило і його життя, і службову діяльність. Про це йдеться на сайті поліції Волині.

 Андрій став бійцем батальйону Нацполіції «Захід» і на досить тривалий час він був змушений залишити дружину й двох маленьких діток, аби захистити Волинь і територіальну цілісність країни. Поліціянт вважає це своїм обов’язком, адже Україна дала йому все, що має. 

 

Під час свого перебування на рідній Волині він розповів про службу в поліції, батальйон «Захід», непересічні історії з бойових завдань, сприйняття війни і, звісно, Перемогу. А нещодавно правоохоронець знову вирушив у зону бойових дій і зараз він перебуває в одній із найгарячіших точок на фронті.

Андрій закінчив Національну академію внутрішніх справ у 2014 році та прийшов працювати дільничним до  Любешівського територіального підрозділу. Пропрацювавши там близько двох років, подав заявку у новостворену тоді патрульну поліцію і пішов служити простим інспектором у Луцьк. Загалом у системі МВС  з 2011 року, в патрульну поліцію перейшов у 2016, а у 2018 році – на службу до Головного управління Національної поліції у Волинській області.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024