Любешів: відбулася робоча зустріч із керівниками навчальних закладів громади

19 Травня 2023, 14:00
Робоча зустріч з директорами навчальних закладів 593
Робоча зустріч з директорами навчальних закладів

Зустріч освітян була  присвячена підготовці до нового навчального року 2023/2024 в умовах воєнного стану.

У Любешеві 18 травня відбулась робоча зустріч з директорами навчальних закладів Любешівської громади для обговорення підготовки до нового навчального року в умовах воєнного стану. Основним питанням обговорення була організація безпечного початку навчання – повідомляють на сайті громади.

З метою забезпечення організованого початку навчального року були розглянуті різні заходи, включаючи облаштування, утримання та експлуатацію захисних споруд цивільного захисту, таких як сховища та прості укриття. Основна увага була приділена приведенню цих споруд у відповідність до чинних стандартів, правил та норм. 

Наголос був зроблений на тому, що офлайн навчання можливе лише за умови дотримання всіх вимог безпеки та створення належних умов, зокрема наявності перевірених укриттів. Спеціальна комісія обстежить ці укриття, щоб вони відповідали вимогам безпеки, і будуть видані відповідні акти та дозволи.

Головною метою є забезпечення якісної освіти для дітей у безпечних умовах та максимальне залучення учнів до очного навчання. Попри воєнний стан що наразі триває, Любешівська селищна рада разом з керівниками освітніх закладів зробить все можливе для того, щоб новий навчальний рік розпочався у звичному очному форматі та, що найголовніше, у безпечному середовищі.

Читайте також: Любешівська громада отримала від американської грантової програми дві підлогомийні машини

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024