Любешівська ОТГ: як чоловіки привітали жінок

11 Березня 2018, 12:08
5538

Чоловіки Любешівської ОТГ привітали зі святом Весни прекрасну половину людства.

7 березня колектив чоловіків Любешівської об’єднаної територіальної громади привітав своїх жінок-колег, а в їхній особі і всіх жінок Любешівщини, зі святом Весни, – про це повідомляють на сторінці ОТГ у Facebook.

«Шановні жінки! Прийміть щирі вітання з прекрасним жіночим святом! Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій та сподівань, а Ваша праця йде на користь громаді, дає наснагу для здійснення всіх Ваших задумів. Щасливої Вам жіночої долі, квітів – ніжних і духмяних, веселого настрою!» – зазначив секретар Любешівської селищної ради Володимир Сергійчук, звертаючись до прекрасної половини трудового колективу та до всіх жінок Любешівщини.

Заступник голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга Кух подякувала чоловікам від усього жіночого колективу за щирі вітання.

2





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром