Любешівська поліція агітує встановлювати відеоспостереження на торгових точках

20 Березня 2018, 12:20
4070

У Любешівському відділенні поліції ГУНПу Волинській області закликають любешівчан потурбуватися про встановлення відеоспостереження біля відділень банків, банкоматів, магазинів, супермаркетів, тощо.

У разі крадіжки чи грабежу це дасть можливість поліцейським оперативно розкрити злочин .Про це пише  Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинській області у Facebook.

Останнім часом на території України почастішали випадки розбійних нападів на подібні об’єкти. За допомогою камер відеоспостереження  можна легко прослідкувати хід події, скласти фоторобот грабіжників і розкрити злочин.

Статистика розкритих злочинів подібного роду виступає на користь установки відеоспостереження, кількість розкрадань і крадіжок знизилася в рази. У супермаркетах і торговельних центах відеоспостереження дозволяє контролювати вітрини, поведінку відвідувачів і персоналу, що значно підвищує ефективність служби охорони. У разі інциденту крадіжки можна упіймати лиходія ще до того, як він покине магазин або торговельний центр.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024