Під час оперативної наради обговорили низку питань щодо звернень громадян

20 Березня 2018, 13:30
2832

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Фесика провели оперативну нараду.

Про стан роботи зі зверненням громадян у Великоглушанській та Малоглушанській сільських рад станом на березень 2018 року говорили у вівторок, 20 березня. Про пише сайт Любешівської райдержадміністрації.

«Станом на 16 березня 2018 року до Великоглушанської сільської ради надійшло 13 звернень. Повторних та колективних звернень з початку 2018 року та за відповідний період 2017 року не зареєстровано. Найбільш актуальними були питання соціального захисту – 10, житлової політики – 2, аграрної політики – 1», – зазначила завідувачка сектору контролю  та звернень громадян апарату райдержадміністрації Любов Гарбар.

Про результати розгляду звернень заявникам надіслані письмові відповіді у встановлені законом терміни. 

Любов Гарбар додала: «В Малоглушанській сільській раді станом на 20 березня надійшло 3 звернення. Турбували жителів питання житлової, аграрної політики і земельньні питання. За результатами розгляду на всі звернення надано роз’яснення».

Графік особистого прийому громадян керівництвом сільської ради розміщені на інформаційних стендах. Також там розміщені графіки прийому громадян керівництвом районної державної адміністрації, районної ради.

Особам, які заявляли про питання населеного пункту надаються обґрунтовані відповіді, в разі відмови роз’яснюється  порядок оскарження результатів вирішення порушених у зверненнях питань.

Реєстрація пропозицій, заяв і скарг, контроль за термінами їх розгляду, зняття з контролю здійснюється в електронній базі даних «Звернення громадян».

Відділ внутрішньої політики, організаційної роботи  та інформаційних технологій апарату районної  державної адміністрації
Відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та інформаційних технологій апарату районної державної адміністрації

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024