У Любешівському лісомисливському господарстві відбулися показові тренування з безпеки

05 Квітня 2018, 09:45
1442

Вчора, 4 квітня, на базі державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство» в Нижньому складі відбулися показові тренування з  цивільного захисту на тему «Дії органів управління та сил цивільного захисту при виникненні можливих надзвичайних ситуацій».

Про це повідомляється на сайті Любешівської райдержадміністрації.

Під час проведення тренування надзвичайники перевірили наявність і справність засобів оповіщення, можливість якнайшвидшого виходу людей із небезпечних приміщень, вміння діяти в екстремальних ситуаціях керівного складу підприємства, організованість та злагодженість зацікавлених служб міста.

Тренування проходили за участі керівників підприємств, установ району, відповідальних працівників за цивільний захист об’єктів, керівного складу формування ДП «Любешівське лісомисливське господарство», працівників підприємства. представника навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області Надашкевича Сергія Володимировича.

Підбиваючи підсумки, представник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області Сергій Надашкевич зазначив, що представники задіяних відповідних служб показали злагоджену взаємодію у випадку надзвичайних ситуацій. Такі тренування проводяться лише з однією метою – навчити людей правильно діяти в випадках надзвичайних ситуацій аби уникнути людських жертв. Адже, за його словами, до всього потрібно бути заздалегідь підготовленими.

Окрім тренувань, керівники служб оглянули лісову пожежну станцію першого типу, де є все необхідне для протипожежної роботи та кабінет охорони праці з наявними методичними інформаційними матеріалами.

 




































Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024