На Любешівщині садили ліс діти та бійці АТО

13 Квітня 2018, 17:00
3816

У четвер, 12 квітня, у Деревківському лісництві державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство» учні Любешівського шкільного лісництва разом із керівником Людмилою Шептур та інженером лісових культур підприємства Вірою Оласюк висадили 1 гектар лісу.

Про це повідомляється на сайті Волинського ОУЛМГ.

Ці діти – вже традиційні помічники місцевих лісівників у всіх справах. Відновлення лісу – одна з найулюбленіших і найважливіших. Тож і ставляться до неї тут особливо ретельно.

Також до посадки лісу в рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» долучились учасники АТО Любешівського району – відновлювали ліс у Дольському лісництві.

Варто наголосити: щороку з приходом весни в Україні відбувається всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Вона стартує 21 березня, коли у всьому світі відзначають Міжнародний день лісу. Головна мета таких заходів – залучити якомога більше людей, і головне – молодь, до справи відновлення і збереження лісів.

«Нині, коли настали сприятливі погодні умови, акція на Волині набирає обертів і масштабів. Тож далі буде… Долучайтеся!», – зазначають у лісництві.

 

1

1



Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024