На Любешівщині школярі та військовослужбовці висадили гектари лісу

17 Квітня 2018, 15:11
2238

Учасники АТО, школярі брали участь у лісокультурних роботах «Любешівагроліс».

Про це повідомляється на сайті Волинського ОУЛМГ. 

Зокрема, учні В’язівненського шкільного лісництва, окрилені гарною справою, навіть підготували флеш-моб на лісокультурну тематику. 

Керівник шкільного лісництва Наталія Петрик розповідає: «Учні є великими природолюбами і з нетерпінням чекали початку акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках». Дітей хвилює тема знищення лісів шкідниками, відтак, аби якимось чином допомогти подолати цю проблему, діти з великим задоволенням долучилися до посадки лісу».

«Будівля нашої школи майже з усіх сторін оточена соснами. Тому наші юні лісівники аж ніяк не можуть бути байдужими до долі лісу і чітко розуміють, що майбутнє лісу – в їхніх руках. У повсякденному житті діти беруть участь у різноманітних природоохоронних акціях, спільно із працівниками ДП «Любешівагроліс» здійснюють охорону лісу, дбають про довкілля, рослин і тварин любешівського краю...», – додає Наталія Іванівна.

 



 

 

Учні 9 класу школи села Бихів разом з класним керівником Іванною Савчук допомогли садити молодий ліс колективу Бихівського лісництва. За словами лісничого Віталія Сидорчука, з педколективом навчального закладу у лісівників спостерігається міцна співпраця.

 

1


 

Власних зусиль у хорошу справу, пов’язану  зі збагаченням лісових багатств Любешівщини, доклали військовослужбовці. Упродовж дня вони заліснили площу більше 3 гектарів. Як зазначив голова Спілки учасників АТО Любешівського району Юрій Фесик, потрудитися на благо району – моральний обов’язок.

«Робота виконана на відмінно. Дякуємо їм за це. Приємно, що у такий спосіб  ці люди виявили свою громадську свідомість. Міцного їм здоров’я й миру – усім нам», – висловлює вдячні слова військовослужбовцям лісничий Залізницького лісництва Володимир Фесик.

 






Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром