Дороги, будинки культури і зупинка: про що просили депутати на останній сесії

25 Квітня 2018, 11:29
1219

У понеділок, 23 квітня, відбулося засідання чергової сьомої сесії Любешівської селищної ради. На сесію прибули 30 із 34 депутатів, а також депутат обласної ради Микола Бущук.

Про це повідомляється на сайті Любешівської громади.

Розпочав  сесію голова селищної ради Олег Кух із депутатських запитів, які стосувалися питань: щодо встановлення автобусної зупинки у селі Любешівська Воля у напрямку Любешова, про врегулювання земельних питань для житлового будівництва, щодо укріплення дамби у селі Цир, про заміну дерев’яних вікон на теплозберігаючі у дитсадку «Ромашка» села Седлище, про незадовільний стан дороги, зокрема відрізок дороги від а/д Р14-до центру села Угриничі. 

Окрім цього, щодо аварійного стану паркетного покриття у тубкабінеті Любешівської ЦРЛ, щодо ремонту Будинку культури у селі Судче у зв’язку з 740-річчям заснування села, щодо створення кабінету гемодіалізу, щодо ремонту дороги та реконструкції вуличного освітлення в селі Залізниця, про виділення коштів на кошторисну документацію щодо виділення коштів на ремонт котельні районного Будинку культури.

 




Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром