У Любешові говорили про легалізацію неоформленних працівників

25 Квітня 2018, 16:40
1959

Про активізацію виїзної діяльності робочої групи щодо легалізації незареєстрованої найманої праці та здійснення контролю за обігом підакцизних товарів говорили сьогодні, 25 квітня 2018 року, під час засідання комісії щодо легалізації незареєстрованої найманої праці та недопущення здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації.

Про це повідомляється на сайті Любешівської РДА.

За словами голови комісії, першого заступника голови РДА Сергія Фесика, питання легалізації незадекларованої найманої праці, незаконної торгівлі підакцизними товарами та питання, які стосуються наповнення дохідної частини бюджетів усіх рівнів постійно потребують контролю. Також є усні звернення голів сільських рад району, які просять допомоги у виконанні дохідної частини бюджету, тому є необхідність активізувати виїзну діяльність робочої групи щодо легалізації незареєстрованої найманої праці та здійснення контролю за обігом підакцизних товарів.

Також під час комісії було вирішено забезпечити першочергове обстеження підприємців, які здійснюють діяльність на території Великоглушанської, Малоглушанської та Щитинської сільських рад та залучати працівників селищної ради, в.о. старост до складу робочої групи під час роботи на території ОТГ.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024