У Любешові відбувся огляд художньої самодіяльності

07 Травня 2018, 12:00
4160

У неділю, 6 травня, у Любешові відбувся районний огляд художньої самодіяльності загальноосвітніх шкіл, опорних навчальних закладів, Будинку дитячої та юнацької творчості. 

Про це повідомляється на сайті Любешівської РДА.

У рамках огляду на площі селища від учнів загальноосвітніх шкіл Бихова, Люб’язя та Лахвич були проведені флешмоби «Перлина Україна», «Молодь за єдність» та «Ми – молодь України». А в холі районного Будинку культури на відвідувачів чекала виставка дитячих виробів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, організаторами якої виступили керівники гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості, вчителі трудового навчання, керівники гуртків загальноосвітніх шкіл, опорних навчальних закладів.

Також для присутніх були проведені майстер-класи виробів з гофрованого картону у техніці об’ємного орігамі від членів гуртка «Умілі руки» школи села Дольськ (керівник Солоха Т.Л.), виготовлення квітів з фоамірану (ОНЗ «Любешівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія», керівник Абрамович К.С.) та від учнів В’язівненської школи були представлені роботи по художній обробці сіна (керівники Артисюк О.В., Петрик Н.І.).

Опісля на присутніх чекала концертна програма. Вдале поєднання музичного, хореографічного мистецтв та художнього читання подарували присутнім дві години естетичної насолоди від споглядання дитячих талантів Любешівщини. На закінчення, заступник директора Волинського державного центру естетичного виховання учнівської молоді Наталія Чапко подякувала організаторам та учасникам заходу за чудове свято.

 























 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39