Любешівська фірма перемогла у протистоянні з податківцями

19 Травня 2018, 16:55
2051

У березні цього року працівники любешівської фірми ТзОВ «Євротехінов – ЕТІ» пікетували стіни обласного управління Державної фіскальної служби України. До протесту їх змусили непосильні штрафи, які призначила їм ця установа внаслідок перевірки. Тоді підприємство перебувало на межі закриття. На щастя для фірми, проблему таки вдалося вирішити.

«Боротьба з Волинською ДФС за об’єктивну оцінку нашої фінансової діяльності завершилася. У результаті додаткової перевірки та розгляду наших заперечень і доповнень було скасовано всі непомірні й неправомірні донарахування», – повідомляє директор фірми Михайло Видерко

«У зв’язку з цим насамперед хочу подякувати колективу за високий професіоналізм і згуртованість, взаємодопомогу й непохитність у складній ситуації. Ми ще раз пересвідчилися, що нам під силу долати труднощі та перешкоди та досягати поставленої мети. А ще спасибі засобам масової інформації за об’єктивне висвітлення події. Щиро також дякуємо всім, хто підтримував нас морально та дієвими порадами в цей непростий для підприємства час», – додав він.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39