Адам Мартинюк «засвітився» на футболі

23 Травня 2018, 10:33
2763

Колишній віце-спікер Верховної Ради, уродженець Любешівського району Адам Мартинюк після революційних подій 2014 року та заборони комуністичної партії, надовго зник із арени української політики. Важко було його зафіксувати і в публічних місцях. Де перебував увесь цей час другий по значимості комуніст України, чим займався, достеменно невідомо.

І ось таки сталося явлення Адама Івановича народу: минулої неділі його зафіксувала телекамера на футбольному матчі «Динамо» - «Шахтар» - у  VIP-ложі, поруч з головним тренером збірної Андрієм Шевченком.

Які стосунки до футболу має одіозний політик, залишається поки що лише гадати. Відомий громадський діяч і журналіст Тарас Марусик, наприклад, на своїй сторінці у фейсбуку з цього приводу іронізує: «Може, він надавав Шевченкові послуги з навчання українською мовою (бо ж обіцяв знаменитий спортсмен десь рік тому заговорити публічно українською)? Проте така компанія кидає тінь не лише на Шевченка і на федерацію футболу імені Павелка (це півбіди), але й на всю збірну. На моє переконання, А.Мартинюк мав би сидіти в іншому місці…».

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024