Оновили в’їзний знак на Любешівщину

01 Червня 2018, 19:14
В’їзний знак 2132
В’їзний знак

Своєрідна «візитна картка» не лише Любешівського району, а й області загалом всієї України – в’їзний знак зі сторони кордону з Республіки Білорусь.

При в’їзді на територію адміністративно-територіальної одиниці, перше, що ми зустрічаємо на своєму шляху – це так званий в’їзний знак, який служить не лише естетично привабливим елементом, а й інформаційним щитом, що надає певну відомість про територіальну одиницю, є елементом міського дизайну, без якого не обходиться будь-який населений пункт.

На жаль, час робить свої коректури. В’їжджаючих на територію України, зокрема в Любешівський район, з боку Білорусі зустрічав вказівник , який довгий час не оновлювався, відтак почав виглядати неестетично, – ідеться в дописі Tanik Lozova.

Проте цього тижня в’їзний знак області набув привабливого вигляду. ДП «Любешівське ЛМГ» взяло на себе відповідальність за реставраційні роботи, так як підприємство ніколи не стояло осторонь проблем району.

Силами державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство» знак засяяв свіжими кольорами і тепер дійсно радує око усім подорожуючим.

«Ми дякуємо директору ДП «Любешівське ЛМГ» Віталію Котеленцю та його колективу за те, що вони зробили все для того, щоб інформаційна візитка Любешівщини отримала нове життя», – зазначив перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Фесик.

Також до хорошої справи долучились і місцеві жителі – Володимир Шукалович та Станіслав Мисюта, які власною технікою вивозили рештки від оббитого знака.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024