Відео міжнародного боксерського турніру у Любешові

04 Червня 2018, 17:29
3141

 На два дні у Любешів приїхали боксери із України та Білорусі. Вони взяли участь у турнірі пам'яті народного депутата Ігоря Єремеєва.

Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

Це змагання проводять вже вдруге, проте, минулоріч у ньому взяли участь лише волинські боксери. Цього ж разу географію змагань суттєво розширили. Для поліського райцентру турнір такого рівня - перший в історії.

Раніше Ігор Єремеєв придбав для любешівського боксерського клубу «Удар» ринг. Саме на цьому рингу і мали провести турнір ще за життя Єремеєва. Але - не встигли. Вже після смерті бізнесмена його ініціативу підтримав друг та партнер Степан Івахів.

Охочих подивитись на боксерські бої чимало, оскільки поєдинки були видовищними. Турал і Акім - боксери, які приїхали із Миколаєва, та стали переможцями у своїх вагових категоріях. Незважаючи на те, що боксом займаються не дуже давно - чотири роки, вже мають чимало нагород.

Загалом, кажуть організатори, у турнірі взяли участь близько ста спортсменів. Так як все пройшли успішно, змагання планують проводити і наступного року. Проте, залучатимуть до цього ще більше боксерів як з України, так і з-за кордону.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром