У Деревок надійшов прапор із фронту

09 Червня 2018, 17:17
4083

Школярі з Деревка отримали прапора  військового підрозділу, що перебуває нині на Донбасі.

Про це повідомляється на сайті газета «День».

Нещодавно вчитель молодших класів школи, що в селі Деревок Любешівського району, Оксана Домарацька отримала бандероль. Надійшла вона зі сходу України, з позицій, де зараз перебуває один із батальйонів 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Незадовго перед тим учні другого класу, який вона навчає, та шестикласники надсилали бійцям бригади свої листи з побажаннями швидшого завершення цієї неоголошеної війни на сході, мужності у боротьбі з противником, терпіння, витримки – заради України.

Вчителька каже, що діти також розмалювали і підписали своїми побажаннями прапор України, який також хотіли надіслати українським військовим, але не встигли ще, а вже отримавши таку несподівану посилочку з передової.

«Ми навіть не сподівалися, що звичайні  дитячі малюнки, листи, побажання так схвилюють бійців, ми з дітьми прагнули їх підтримати тим, що у наших силах. Уявляю, якими будуть емоції дітей, коли ми  з ними зберемося разом, аби роздивитися подарований прапор, шеврони, спробуємо солдатські сухпайки, які також вклали  у посилку. Бійці  написали, що наші листи і малюнки повісили у своєму бліндажі, вони це сфотографували і надіслали нам фото», – розказує Оксана. 

«Ми Україну визволимо, а ви її збережіть!» – пишуть воїни в одному з побажань на прапорі. Діти ж надішлють їм свій прапор, зі своїми  побажаннями, сподіваннями на мир і перемогу, і приготували ще невеликі сюрпризики з фетру, на яких написали «Привіт, я щастя, дозволь мені бути з тобою».

 



 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром