Відбулося бліц-навчання для роботодавців Любешівського району

14 Червня 2018, 11:06
1515

У вівторок, 12 червня, у Любешівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулося бліц-навчання для роботодавців, які використовують найманих працівників.

Про це повідомляється на сторінці Любешівського центру зайнятості у Фейсбук.

У заході взяли участь головний державний інспектор з питань експертизи умов праці управління Держпраці у Волинській області Валентина Воробей, директор Любешівського РЦЗ Надія Корець та 15 роботодавців району.

Директор Надія Корець ознайомила роботодавців з можливостями служби зайнятості у підборі персоналу. Також проінформувала про можливість тимчасового працевлаштування безробітних завдяки організації громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Головний державний інспектор Валентина Костянтинівна розглянула питання про порядок проведення атестації робочих місць за умовами праці; та про пільги та компенсації за роботу у важких та шкідливих умовах праці. Особливу увагу, головний інпектор, звернула на найменування посад, відповідно до класифікатора професій України ДК 003:2010 .

Всі присутні зазначили, що проведення таких навчань є важливими для попередження порушень у сфері законодавства про працю та зайнятість населення.

 



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024