У Седлищі нарешті добудують спортзал?

17 Червня 2018, 10:00
Школа у селі Седлище 3461
Школа у селі Седлище

Уже не перший рік у Седлищенській загальноосвітній школі триває будівництво спортивного залу. Фінансується воно за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Саме цей об’єкт найперш відвідав голова облдержадміністрації Олександр Савченко під час позавчорашньої робочої поїздки на Любешівщину.

Про це повідомили на сайті Любешівської районної держадміністрації.

Зацікавлення очільника обласної влади шкільним будівництвом додало седлищанам надій, що омріяний спортзал нарешті добудують іще в цьому році. Принаймні, зі слів директора ТзВО «Луцьккомубут» Ігоря Швеця, для виконання всіх робіт потрібно три місяці. Він також зазначив, що за умови вчасного фінансування будівельні роботи будуть відновлені до 1 вересня.

«Сьогодні влада всі свої зусилля спрямовує на розвиток та створення ефективної і дієвої освітньої галузі. Будівництво спортивних залів – це інвестиція в майбутнє, в розвиток наших дітей, їх здоров’я, як духовне, моральне, так і фізичне. Наразі, за сприятливих погодних умов необхідно «закрити» спортивний зал, а саме встановити вікна та двері. Сподіваюсь, ми встигнемо все зробити», – сказав  Олександр Савченко, спілкуючись зі вчителями школи.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром