Відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України

28 Червня 2018, 10:37
3465

Вчора, 27 червня , відбулось урочисте зібрання, приурочене до Дня Конституції України.

Про це повідомляють у Любешівській РДА.

 З вітальними словами до присутніх  звернулись голова райради Петро Нагорний, начальник Любешівського районного відділу державної виконавчої служби Любов Гречко, начальник Любешівського бюро правової допомоги Едуард Гречко та головний спеціаліст відділу культури райдержадміністрації Надія Боснюк.

Вітаючи учасників зібрання, голова районної ради Петро Нагорний закликав шанувати символи нашої державності, шанувати Основний Закон України, який засвідчує, що Україна – це вільна, незалежна й демократична країна.

«У ці дні ми маємо усвідомлювати, що 28 червня, це не лише той день, коли було прийнято Конституцію України. Це день, коли сталася визначна подія у житті нашої держави – утворено особливий інститут правової системи країни, за яким передбачено подальший розвиток нашої держави і нашого суспільства», – зазначив Петро Никонович.

У переддень цього визначного державного свята, почесною грамотою районної ради за захист конституційних прав та свобод громадян, за активну громадську діяльність та з нагоди Дня Конституції України нагороджено Гречко Любов Павлівну.

Опісля, музичні вітання для присутніх лунали від переможців районного конкурсу патріотичної пісні «Моя країна - Україна» Єлизавети Кузьмич та Анастасії Клямар. Також, лунали пісні і від аматорського колективу «Калинонька», які співають під керівництвом заслуженого працівника культури України Ніни Дащенко.

 

















 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром