У Любешівському коледжі відбувся випускний вечір

28 Червня 2018, 12:08
3819

У Любешівському технічному коледжі Луцького НТУ вчора, 27 червня, відбулися урочистості з нагоди закінчення навчального закладу 113-ти кваліфікованих робітників та 81-ого молодшого спеціаліста.

Про це повідомляють у Любешівській РДА.

Цього дня привітати із цією визначною подією випускників, їхніх батьків та викладачів завітав перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Фесик, голова районної ради Петро Нагорний, проректор з науково-педагогічної роботи Луцького національного технічного університету Валентин Талах.

«Ви зробили перший важливий крок у житті – отримали свою першу освіту. Ваш диплом дає можливість впевнено йти у майбутнє, адже ваш фах завжди був і буде затребуваний у суспільстві. Тож від імені усього викладацького колективу коледжу бажаю вам креативності і постійного самовдосконалення»,- побажав в.о. директор коледжу Анатолій Хомич, звертаючись до випускників.

Кульмінацією свята стало вручення дипломів випускникам. Окрім того, вчорашніх студентів нагородили Почесними грамотами за відмінне навчання та активну участь у громадському житті коледжу.

Зі словами вітань та щирих зичень до випускників звернувся і перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Фесик.

«Випускники Любешівського коледжу – далеко не школярі, це вже з усталеними поглядами на життя юнаки й юнки. Ми сьогодні зібралися, щоб розділити щасливу мить з нашими студентами та учнями, які сьогодні стали випускниками. Зібралися, щоб побажати їм вдалої життєвої дороги у доросле життя. Ніколи не зраджуйте своїм мріям, ідеям, бажанням. Адже зараз ви у такому віці – в якому можливо все», – додав на завершення очільник району.

 



















Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024