Як у Любешові під ранкову каву влаштували акцію «Я маю право»

28 Червня 2018, 13:00
2125

Вчора, 27 червня, в переддень 22-річниці Конституції України, з інформаційними буклетами, гарячим чаєм та кавою у Любешові проходила акція – вуличне інформування громадян «Ранкова кава з ЯМП».

Про це повідомляють у Любешівській РДА.

Учасники правоосвітнього заходу розповідали про права громадян, механізми їх захисту, про запровадження загальнонаціонального проекту «Я маю право!», про послуги, які надають їхні установи та надавали всім бажаючим інформаційно-роз’яснювальні матеріали.

Зазначається, що з метою формування у суспільстві правової культури та правової свідомості, сприяння підвищенню рівня знань та поінформованості громадян щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією та законами України у різних сферах життя, відповідно до Указу Президента України №361/2017, 2018 рік в Україні оголошено роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право». 

Проект передбачає роботу з інформування громадян у різних сферах життя, чим і активно займаються начальник Любешівського бюро правової допомоги Едуард Гречко та начальник Любешівського районного відділу ДРАЦС головного територіального управління Волинської області Ніна Хомич.

 








Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром