Ветли: про що говорили співробітники ДСНС із жителями села

10 Липня 2018, 14:33
Профілактичний протипожежний рейд 2117 Джерело: http://volyn.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/8201.html
Профілактичний протипожежний рейд

Співробітники 12-ої Державної пожежно-рятувальнолї частини селища Любешів та працівники Ветлівського старостинського округу Любешівської селищної ради провели профілактичний протипожежний рейд у селі Ветли Любешівського району.

Працівники нагадали населенню про найпоширеніші причинами виникнення пожеж у понеділок, 9 липня. Про це пише на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

Під час рейду працівники відвідали  42 житлових будинки, проінструктовано 56 осіб, з яких 10 громадян похилого віку, 1 неблагополучна та 10 багатодітних сімей.

Рятувальники говорили про найпоширенніші причини виникнення пожеж у приміщенні - коротке замикання електромережі, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні й експлуатації електромереж чи електроприладів, систем опалення, а також нехтування правилами безпеки при використанні відкритого вогню. Також закликали громадян бути пильними та дотримуватися вимог пожежної безпеки у побуті та під час господарювання на відкритих територіях.

Окремо нагадали алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Представники рейдової групи посилену увагу приділили громадянам, які належать до групи ризику, зокрема одиноким громадянам літнього віку, багатодітним сім’ям та особам, які зловживають алкоголем.

Під час інструктажу співробітники ДСНС оглянули протипожежний стан житлових будинків та вручили  жителям листівки з правил пожежної безпеки та порядку дій на випадок надзвичайних ситуацій.

Профілактичний протипожежний рейд
Профілактичний протипожежний рейд

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром