Про які додаткові ресурси на розвиток громади говорили на тренінгу

10 Липня 2018, 14:03
Під час семінару 1492 Джерело: www.facebook.com/ljubeshiv/
Під час семінару

У Любешівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості провели тренінг на тему “Залучення додаткових ресурсів для розвитку громади” за участі ВОГМО “Волинський Інститут розвитку та підтримки громадських ініціатив”.

Тренінг відбувся у понеділок, 9 липня. Про це повіомляють на сторінці Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Мета тренінгу – надати  комплекс знань з фандрейзингу, навчити залучати додаткові ресурси на розвиток громади, в тому числі-фінансові.

«Кошти на розвиток громади - це гранти, кредитні ресурси, державний бюджет та власні ресурси», - зазначив Петро Лавринюк, керівник ВОГМО.

По закінченню тренінгу учасники громади мали ряд питань, що, насамперед, стосувались сфер створення та діяльності громадських організацій та виокремлення ініціатив з розвитку освітньої сфери. А також створення сприятливого середовища для розвитку дітей та молоді.

Під час семінару
Під час семінару

Під час семінару
Під час семінару

 

Коментарі
16 Липня 2018, 13:04
СРСР ідеологія. Ліквідувати, скоротити, закрити. Гроші, реформи, інфляція 100 %. А повноваження то вкрадені через коліно і брехню!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром