Оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи

13 Липня 2018, 10:12
КОНКУРС! 1513
КОНКУРС!

Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любешівської селищної ради.

Пише на сайті Любешівської селищної ради об’єднаної територіаяльної громади.

 Повне найменування:

 – комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Любешівської селищної ради.

Юридична адреса інклюзивно-ресурсного центру:

 – вулиця Незалежності, 39,  смт Любешів, Любешівський район, Волинська область, 44200.

Директор ІРЦ призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади строком на три роки. Права, обов’язки і відповідальність директора ІРЦ, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.

Кваліфікаційні вимоги до директора ІРЦ:

- вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю "Спеціальна освіта", "Корекційна освіта", "Дефектологія", "Психологія" та стаж роботи не менше п'яти років за фахом.

 Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі:

– копію паспорта громадянина України;

– письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

– копію трудової книжки;       

– копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

– письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Документи приймаються з 12.07. 2018р. по 03.08.2018р. за адресою: 44200, Волинська обл., Любешівський район, смт Любешів, вул. Незалежності, 54. (2-й поверх).

Прізвище, ім'я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору: Зоряна Русланівна Посохова, головний спеціаліст відділу освіти Управління гуманітарної політики, тел. +380665041217, uprgumpol@ukr.net

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024