Про що говорили депутати на 13 сесії Любешівської селищної ради

27 Липня 2018, 13:44
2218

На позачерговій 13 сесії Любешівської селищної ради обговорили 85 питань. 

Сесія відбулася у віторок, 25 липня, на яку із 34 депутатів прибуло – 25. Повідомляють на сайті Любешівської селищної ради об'єднаної територіальної громади.

Розпочалося засідання із питання про виготовлення проектно-кошторисної документації та ремонт дороги по вул. Рівненська в селі Залізниця. 

«Проектна частина ПКД вже зроблена, наразі складається кошторис», - надав роз'яснення Олег Кух.

Наступні запити стосувалися питань щодо налагодження безперебійної подачі електроенергії у селах Бірки і Вітуле та проведення початкових ремонтно–аварійних робіт у Любешівському технічному коледжі  ЛНТУ.

Потім депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Своїм рішенням вони  внесли деякі зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки прийняли майно зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району, що знаходиться на балансі Любешівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Об’єднаного трудового архіву у комунальну власність Любешівської селищної ради і затвердили передавальні акти.

Затвердили депутати і передавальні акти закладів загальної середньої освіти, надавши при цьому пропозицію про створення тимчасової комісії для перевірки повноти, правильності всіх основних засобів та матеріальних цінностей із фактично наявними.

Шість закладів загальної середньої освіти: «Любешівський ліцей», «Залізницький ліцей ім. І. Пасевича», «Залаззівський ліцей», «Ветлівський ліцей», «Бірківський ліцей», «Бихівський ліцей» Любешівської селищної ради та 2 заклади дошкільної освіти – це №2 «Ясла-садок «Дзвіночок», № 3 «Ясла-садок «Сонечко» Любешівської селищної ради, що у Любешові були переведені на умови самостійного ведення господарювання, бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Відтак з 1 серпня 2018 року ці заклади стануть розпорядниками коштів нижчого рівня з відповідними зобов’язаннями керівників.

Також під час сесії затвердили Положення про комунальний заклад «Центр безпеки громадян Любешівської селищної ради» в новій редакції, зміни до Положення відбулися в частині неприбутковості.

Окрім цього, внесли зміни до рішення селищної ради від 22.12.2017 року № 2-2/22  «Про селищний бюджет на 2018 рік», якими передбачено збільшення доходу селищного бюджету на 2 323 800,00 грн. Такі зміни були зумовлені розпорядженям Кабінету Міністрів України щодо перерозподілу деяких видатків державного бюджету місцевим бюджетам.

Потім депутати розглянули клопотання КНП Центру первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради щодо перерозподілу коштів даного Центру, які пов’язані з його утриманням.

Насамкінець перейшли до блоку земельних питань.

1

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром