У Любешівській лікарні з'явилось нове обладнення для новонароджених

09 Серпня 2018, 12:20
Нове обладнення 2810
Нове обладнення

До Любешівської центральної районної лікарні завітали керівник патронатної служби апарату Волинської облдержадміністрації  та представник компанії «WOG».

До лікарні завітав керівник патронатної служби апарату Волинської облдержадміністрації - Валерій Криворог та представник компанії «WOG» - Валентин Цьось у вівторок, 7 серпня. Пише Нове життя.

Прибули вони для того, щоб оглянути обладнання, яке нещодавно отримала Любешівська центральна районна лікарня за благодійні кошти.

На пологове відділення було придбано пульсоксимитер, який вимірює насиченість крові киснем, насос шприцевий інфузійний, котрий забезпечує дозоване точне ведення розчину медикаменту з визначеною швидкістю, та аналізатор гіпербілірубінемії фотометричний, що дозволяє дізнаватися рівень гіпербілірубінемії у новонароджених, не беручи при цьому кров. 

«Усі ці апарати від найкращого виробника медичного обладнання та є необхідним для нашого пологового відділення», -  зазначив головний лікар ЦРЛ Богдан Іванів.

Всі три апарати для новонароджених були придбані за благодійні кошти від компанії «WOG». 

«На вилучені кошти від акції «Дорога до серця», яку ми проводили вже ювілейний 10-й раз в мережі наших АЗС,  ми купуємо необхідне медобладнання для лікарень. Щоправда, раніше всі гроші спрямовували лише на одне дороговартісне обладнання в одну медичну установу, а цьогоріч наші акціонери вирішили трішки «розпорошити» кошти, при цьому акцентувавши увагу на Волинську область. Все це ми робимо спільно з Українською біржою благодійності, з якою співпрацюємо», - поінформував представник компанії «WOG». 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024