Любешівська музикантка презентувала нові композиторські роботи

10 Серпня 2018, 17:12
Наталія Горщар 1377
Наталія Горщар

Талановита Наталія Горщар, відома як скрипалька та вокалістка, нещодавно презентувала свої композиторські роботи, написавши музику на слова місцевих поетів Миколи Шмигіна і Тетяни Баранової.

Про це повідомляє Любешівська районна газета Нове життя

«Глибока філософія поезії Миколи Шмигіна торкнулася струн і моєї музи. Уже з першого прочитання я почула мелодію його вірша, який і став піснею «Марево надій», – сказала композиторка, коментуючи співпрацю з любешівським письменником.

Також не залишили мене байдужою і зворушливо-ліричні вірші Тетяни Баранової, які вона мені вислала напередодні збіркою і запропонувала переглянути. Один з них я відчула душею і створила пісню під назвою «До тебе».

Але Наталія не лише придумала до цих композицій мелодії, вона зробила до них аранжування, написала партії інструментів, виконала вокальну партію, сама зіграла на гітарі та клавішах. Із цими музичними новинками можна ознайомитися на сторінці Наталії Горщар у Facebook, де вони викладені у формі відеокліпів, які також вона створила сама.

Нові пісні увійшли до започаткованого нею проекту «Українська поезія, одягнена в музику», у скарбничці якого вже є кілька творів її авторства, зокрема «Наша мова» (музика Наталії Горщар на слова Миколи Шмигіна) та «Розвидняється день» (мелодія в обробці Наталії Горщар на слова Миколи Черняка).

«Нотами на папері записані ще три пісні на слова Миколи Шмигіна і одна пісня, де не тільки музика, а й слова написані мною, але це поки що в розробці», – розповіла авторка.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024