Адам Мартинюк не шкодує, що душив Ляшка

19 Серпня 2018, 15:10
Адам Мартинюк душить Олега Ляшка 5036 Джерело: ТСН
Адам Мартинюк душить Олега Ляшка

Про це він зізнався в нещодавньому інтерв’ю і навіть пожартував, що «може, потрібно було те довести до кінця».

Інтерв’ю з уродженецем села Ветли Адамом Мартинюком опубліковали в серпневому числі «Бульвару Гордона» (№ 32).

Ні трохи не змінилися його погляди й до Росії, яка веде агресивну політику щодо нашої держави. Так, анексію Криму не визнає, вважаючи загарбання нашої землі добровільним приєднанням, не бачить агресора і на Донбасі, називаючи війну громадянською та звинувачуючи в її розв’язанні українську владу.

Як не намагалася журналістка, котра вела з ним розмову, завести його «на слизьке», нагадуючи про злочини комуністів часів сталінської диктатури, про голодомор, про розв’язання разом із Гітлером Другої світової війни, Адам Мартинюк вивертався, маніпулюючи історичними подіями.

Правда, за «Пакт Молотова-Ріббентроппа» схвальної думки: мовляв, завдяки цій змові Гітлера зі Сталіним Україна отримала свої західні землі. 

Викрутився респондент і коли мова зайшла про маєтки комуністичної верхівки та їхніх дітей, зокрема про розкішний будинок доньки Адама Мартинюка в Конча-Заспі: «усе нажито чесним способом». Адже донька його – бізненсменка, власниця салону краси, тож має «трішки заробітку». Та й він сам допоміг: як був при посадах, накопив грошенят.

Про свої стосунки з колишніми колегами по Верховній Раді колишній віце-спікер не шкодує. Наприклад, за те, що душив Олега Ляшка.

А на запитання, чи не шкодує, що тоді зупинився, відповів із усмішечкою: «Про це потрібно запитати в нашого населення. Бачачи, куди ці вила направляє Ляшко, з якими він партіями дружить і проти яких виступає, можливо, і потрібно було закінчити».

 

1
Адам Мартинюк не шкодує за те, що душив Олега Ляшка
Адам Мартинюк не шкодує за те, що душив Олега Ляшка

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024