У Любешеві перевіряють харчові продукти

23 Серпня 2018, 11:27
Учасники рейду на території автостанції 1358 Джерело: Дюбешівське відділення поліції
Учасники рейду на території автостанції

Працівники управління Держпродспоживслужби в Любешівському районі та місцеві поліцейські проводять у селищі рейди-перевірки харчових продуктів.

Про це повідомило на своїй сторінці у Facebook Любешівське відділення поліції.

Така потреба виникла у зв’язку з неблагополучною епідемічною ситуацією в країні щодо захворюваності на гострі кишкові інфекції та харчові отруєння серед населення.

Спеціалісти перевірили 21 та 22 серпня місця продажу продуктів харчування щодо дотримання вимог чинного законодавства про безпечність. 


«Нагадуємо, що статтею 160 кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено відповідальність за торгівлю з рук на вулицях, площах, у дворах, під'їздах, скверах та в інших невстановлених місцях. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої. Торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами тягне за собою накладення штрафу від шести до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.
Стаття 159 кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає відповідальність за порушення правил торгівлі на ринках. Правопорушникові загрожує попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, посадовим особам – попередження  або накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян» – прокоментували поліцейські своє повідомлення.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром