Служба зайнятості і любешівський коледж: спільні зусилля задля професійного успіху молоді

07 Вересня 2018, 12:00
Під час зустрічі 1979 Джерело: Facebook
Під час зустрічі

Любешівська служба зайнятості і технічний коледж об’єднають зусилля для допомоги молоді в підготовці до пошуку роботи.

У четвер відбулася зустріч директора Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Ольги Ковальчук та виконуючого обов’язки директора Любешівського технічного коледжу Луцького національного технічного університету Анатолія Хомича. На ній обговорили перспективи співпраці у новому навчальному році. Зокрема, мова йшла Центру кар’єри, що діє при коледжі.

Про це повідомила районна філія центру зайнятості на своїй сторінці у Facebook.

 «Центр кар’єри – це механізм співпраці навчального закладу із службою зайнятості, що дозволяє організовувати ярмарки професій, семінари, тренінги, екскурсії, консультації, презентації роботодавців тощо. Адже молода людина ще навчаючись, починає шукати роботу. А центри кар’єри – це своєрідний місток, який веде студента з навчальної лави до роботодавця, якому він потрібен. Тут студенти можуть відвідати безкоштовні семінари щодо оформлення резюме, підготуватися до співбесіди з роботодавцем, отримати професійну консультацію з методів просування на ринку праці, навчитися пошуку роботи за допомогою різних джерел, ознайомитись із наявними вакансіями», – зазначають у повідомленні.

«Між службою зайнятості та навчальним закладом має бути налагоджена робота, яка допоможе молоді бути успішною в реалізації здобутих знань та професійних навичок. Молодь має бачити перспективу зайнятості в Україні, а роботодавці не повинні відчувати нестачі у кадрах. Одне із завдань служби зайнятості – досліджувати кадрові потреби, наявний дисбаланс на ринку праці і спільно із навчальним закладом працювати над подоланням цього дисбалансу», – підсумовують допис.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024