Любешів: офіційно представили голову райдержадміністрації

18 Вересня 2018, 09:15
Представлення голови Любешівської РДА 1677
Представлення голови Любешівської РДА

У Будинку культури селищної ради 17 вересня відбулося офіційне представлення голови Любешівської райдержадміністрації.

На Любешівщину завітав голова облдержадміністрації Олександр Савченко, який і здійснив представлення очільника району, – повідомляють у РДА.

У своєму виступі губернатор зауважив, що Сергій Фесик працює в райдержадміністрації не перший рік, він фактично виконував обов’язки голови Любешівської райдержадміністрації. Так що рішення про призначення Сергія Івановича головою райдержадміністрації є логічним і правильним.

Читайте також: Сергій Фесик буде головою Любешівської райдержадміністрації

Савченко побажав успіху в подальшій спільній діяльності та нагадав, що обійнята посада – дуже велика відповідальність.

В свою чергу, Фесик звернувся до представників громадськості Любешівщини із словами вдячності за підтримку і довіру. У своєму виступі керівник району запевнив, що зосередить увагу на виконанні своїх завдань й буде сповна віддаватися праці.

«Я не хочу сьогодні давати голослівні обіцянки, але гарантую єдине – порядність, чесність і відкритість. Я завжди ціную думку і пораду кожного» – зазначив голова РДА.

Також, користуючись нагодою, подякував представникам бізнесу району за підтримку і допомогу у вирішенні важливих питань.

Привітали нового очільника району також селищний голова Олег Кух, голова районної ради Петро Нагорний,  голова районної  організації профспілки працівників освіти району Надія Гарбар та представники Залізницького старостинського округу, які запевнили новопризначеного голову в подальшій підтримці та тісній співпраці.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром