Мешканця Любешівщини покарали за керування мотоциклом у нетверезому стані

04 Жовтня 2018, 15:42
Оштрафували мотоцикліста 2334
Оштрафували мотоцикліста

Тридцятирічного мешканця Любешівського району оштрафували на 10200 гривень та позбавили права керувати транспортними засобами за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння.

Про це повідомило Любешівське відділення поліції на своїй сторінці у Facebook.

«У серпні цього року в с.Угриничі, близько 21.00, години патрульні помітили мотоцикліста, який здійснював незрозумілі маневри. Полісмени подали звукові сигнали про зупинку, однак водій ще кілька хвилин проїхав, зупинившись на узбіччі проїзної частини. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння (із ротової порожнини було відчутно запах алкоголю, мова водія була невиразною та незмістовною, обличчя було почервоніле). На запитання чи вживав водій спиртні напої, останній відповів, що вживав, проте від огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння відмовився у встановленому законом порядку у присутності двох свідків», – прокоментували повідомлення.

Тоді ж працівники поліції оформили до суду адміністративні матеріали на нього за відмову від проходження медичного огляду на стан сп’яніння. Розглянув справу Любешівський районний суд і виніс рішення про накладення вищезгаданого штрафу та позбавлення права керувати транспортними засобами на один рік.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024