Любешів: влада зустрілася з АТОвцями

12 Жовтня 2018, 11:13
Любешів: влада зустрілася з АТОвцями 1034
Любешів: влада зустрілася з АТОвцями

У переддень свята – Дня захисника України в актовій залі адмінбудинку відбулася зустріч керівництва райдержадміністрації, районної ради та селищного голови з учасниками АТО Любешівського району.

На заході були присутні голова Любешівської районної державної адміністрації Сергій Фесик, голова районної ради Петро Нагорний, селищний голова Олег Кух, сільські голови, керівників структурних підрозділів, – повідомляють у відділі внутрішньої політики, організаційної роботи та інформаційних технологій апарату районної державної адміністрації.

Розпочинаючи спілкування, голова районної державної адміністрації Сергій Фесик зазначив: «Мета цієї зустрічі з’ясувати ваші потреби та надати необхідну допомогу. Володіючи усією необхідною інформацією значно легше оперативно реагувати на ті чи інші проблеми. Ми прикладемо максимум зусиль, щоб допомогти кожному з вас».

Розмова відбулася у формі діалогу. Всі охочі змогли поставити запитання і отримати відповідь.  Найбільше обговорювали питання пільг на тверде паливо, санаторно-курортне лікування. Чимало звучало запитань щодо надання учасникам АТО земельних ділянок.

Кожне питання, порушене під час зустрічі, не залишилося без уваги влади і реагування.

У підсумку Фесик зазначив: «Ми готовий вислухати кожного з вас, шановні учасники АТО, та надати всебічну підтримку і допомогу».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024