Як відсвяткували останній дзвінок у стінах Бихівської школи

25 Травня 2018, 14:10
2340

У школі лунали радісні вигуки школярів: - «Канікули! Канікули!"

У п’ятницю, 25 травня діти Бихівської загальноосвітньої школи І-ІІІст. відсвяткували урочисту церемонію свята останнього дзвінка.

На дійстві, як і завжди, було людно – школярі, вчителі, батьки, друзі.

« Дуже швидко пролинув час, закінчується навчальний рік і ми сьогодні можемо говорити , що результати ми маємо. Ви побачите їх у своїх табелях, у свідоцтвах по закінченню 9 класу і відповідно у додатках атестатів про закінчення  повної загальної середньої освіти.» - говорить директор школи, Григорій Павлік у свої промові.

Також привітали учнів та вчителів і голова Бихівської сільської ради Сергій Андрусик, і лікар сімейної медицини Павло Беденюк.

На святі, також Григорій Павлік, вручив грамоти та похвальні листи для учнів, які досягти вершин у знанні та спорті,  і для тих хто зробив особистий внесок у піднесення іміджу школи. Далі до слова запросили одинадцятикласників , які вже зовсім скоро закінчать рідну школу. Мама одного із випускників, Світлана Кошелюк,  благословила дітей хлібом та побажала для них щасливої долі.

«Рік був напруженим. Були і прикрощі і невдачі, але їх було менше в порівнянні з нашими здобутками та успіхами. Ми  показували свої досягнення на різноманітних конкурсах, на предметних районних олімпіадах, де також маємо чимало призерів, і сьогодні, серед вас, шановні діти є багато тих ким ми гордимося і пишаємося. Тому, що ваші знання є саме успіхом для формування іміджу нашого навчального закладу з чим я вас усіх сердечно вітаю!» - додає директор.

Після чого пролунав останній дзвінок і всі з радісними обличчями пішли додому знаючи, що на завтра домашню роботу виконувати не треба.

1

1

1

Випускники 2018
Випускники 2018

1
Випускники 2018
Випускники 2018

Випускники 2018
Випускники 2018

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024