Десять позитивних публікацій про Любешівщину та любешівчан у 2021 році, які набрали найбільше переглядів

31 Грудня 2021, 15:07
Колаж зі світлин 2048
Колаж зі світлин

Читачам нашого сайту в  році, що минає найбільше сподобалися публікації про краянку-модель, про переможницю новорічного конкурсу та музиканта австрійських оркестрів.

Редакція Району Любешів відібрала десять публікацій позитивного характеру, які у 2021 році назбирали найбільше переглядів.

Рік, що минає, не був бідним на цікаві події, що траплялися на Любешівщині та за межами громади з її мешканцями та уродженцями. І практично всі ці події та їхні герої – наші краяни, знайшли своє зображення на сторінках нашого сайту.

Розпочнемо з новини Виписали додому пацієнта з Любешівщини, якому провели операцію на серці. У ній розповідається про любешівчанина  Віталія Жилка, життя якого під загрозою було двічі: під час проведення аортокоронарного шунтування, що було необхідне після перенесеного інфаркту міокарда, його серце зупинилося на операційному столі. Миттєва реакція лікарів та підключення до апарату штучного кровообігу дали можливість успішно завершити операцію та врятувати пацієнта. Ця публікація набрала 3520 ваших переглядів.

 

Приймальне відділення Ковельського МТМО
Приймальне відділення Ковельського МТМО

...

Весілля на районі: перший шлюб у новому році переглянуло 4189 осіб. Ця подія сталася 9 січня в Любешівському РВ ДРАЦС, а одружилися тоді наші краяни Оксана та Петро. 

 

 

...

Лауреат багатьох українських та міжнародних конкурсів любешівський рок-гурт «Natalika» 7 лютого порадував своїх прихильників новою композицією  «Я відпущу». Цей відеокліп переглянуло 4226 шанувальників музики.  

 

Рок-гурт «Natalika»
Рок-гурт «Natalika»

 

...

«Знакова постать в українській журналістиці»,  «патріот своєї землі» – це все про уродженця Любешівщини Василя Остапчука, слова, які прозвучали на урочистостях з нагоди його «золотого» життєвого ювілею. На жаль, урочистості відбувалися без ювіляра: ще за сім років до того внаслідок інфаркту смерть забрала відомого в краю журналіста й письменника з улюбленої стезі прямо в робочому кабінеті... Розповідь про талановитого краянина Його називали «оксамитовим голосом» радіоефіру набрала 4641 перегляд.

 

Василь Остапчук
Василь Остапчук

 

...

Зима по-своєму красива і чарівна, і ти ніби живеш у чарівній і неповторній казці. Тому й приваблюють наші погляди зимові пейзажі навіть на світлинах, як-от із села Лахвичі, добірку яких переглянули 4882 рази.

 

 

...

Ще одне музичне відео з участю ще одного сімейного дуету з Любешева 1 березня зібрало 5485 переглядів. Це Пісня про переплетені долі від Солоха Band.  Солоха Band –  гурт у складі подружжя Ірини Сащук та Олександра Матюка.

 

Ірина Сащук та Олександр Матюк
Ірина Сащук та Олександр Матюк

 

...

Найбільше декларацій серед сімейних лікарів уклала з пацієнтами завідувачка Залаззівської АЗПСМ Олена Рябіїк. Про це розповідається в новині Трійка сімейних лікарів Любешівщини, які мають найбільше пацієнтів, яку переглянули 5975 разів. 

Компанію молодій лікарці із Залаззя в цьому своєрідному рейтингу склали сімейні лікарки Юлія Даців та Наталія Михалик із Бихова. 

 

Олена Рябіїк
Олена Рябіїк

 

...

Уперше він здивував на концерті художньої самодіяльності Любешівського району – несподіваним у глибинці виконанням пісні. А згодом здивував і вдруге, коли вступив до Віденського університету музики та драматичного мистецтва. Минув не один рік відтоді... Тепер Віталій Луцик – мешканець австрійської столиці, грає в тамтешніх оркестрах, виступає як вокаліст у дуетах, виконуючи партії з різних оперет та опер. Одно слово, в чоловіка різнобічний музичний талант.

Розповідь про уродженця селища Віталія Луцика Любешівський музикант грає в оркестрах Австрії здобула увагу 6219 користувачів. 

 

Віталій Луцик
Віталій Луцик

 

...

6 січня у селищній раді вручили подяки та подарункові сертифікати любешівцям, які перемогли в конкурсі на найкраще новорічне оформлення. Однією з переможниць у номінації «Найкраще новорічне оформлення двору або житлового будинку» стала мешканка Любешева Наталія  Бардош. Публікація про це Любешів: Наталія Бардош із селища найкраще прикрасила свій дім до Нового року назбирала 6542 перегляд.

 

Наталія Бардош отримує відзнаку
Наталія Бардош отримує відзнаку

 

...

Школяркою Настя Бурдак захоплювалася волейболом і шашками, а після школи вищу освіту подалася здобувати в Східноєвропейський університет імені Лесі Українки, обравши спеціальність «Музейна справа й охорона пам‘яток історії та культури», за цією спеціальністю закінчила і магістратуру. Але ще студенткою вона вже отримала свій перший міжнародний контракт як модель. На роботу її запросило агентство «BOZ Model Management» з Китаю... 

Розповідь про краянку-модель Жіноча врода: як дівчина із Седлища працювала моделлю в Китаї  з майже 15 тисячами переглядів –абсолютний лідер нашого «хіт-параду» за 2021 рік.

 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром