«Попереду багато роботи», – Сергій Неймарк

23 Жовтня 2020, 20:04
Сергій Неймарк 5202
Сергій Неймарк

Хороших справ, які зробив Сергій Неймарк, як депутат Любешівської селищної ради, помічник-консультант народного депутата Ірини Констанкевич та й просто як місцевий підприємець і небайдужий житель громади, –  не злічити. Але він зізнається: має ще багато планів, як розв'язувати проблеми любешівців.

Сергію Олександровичу,  Ви – відома людина на Любешівщині. І все ж розкажіть, будь ласка, коротко про себе.

Мені 41 рік. Все моє  життя  у Любешеві. Тут закінчив  школу. Згодом здобув вищу освіту в Тернопільському державному технічному університеті за спеціальністю «Управління та бізнес на виробництві».  Повернувся у рідне містечко, щоб і далі допомагати батькам у бізнесі.  Згодом і продовжив сімейну справу. У жовтні 2006 року вже керував першим у Любешеві готелем і установою  «Любешівсервіс». А коли по 23 виборчому окрузі народним депутатом стала Ірина Констанкевич, мені випала честь бути її помічником-консультантом. Створили Любешівську ОТГ  люди обрали мене депутатом.

Як вдається поєднувати стільки обов’язків?

Головне – бажання допомогти людям у розв'язання їхніх проблем. Тоді все під силу. Тим більше, що депутатство і робота помічником народного депутата мають багато спільного, адже в обох випадках розв'язуємо питання любешівців.

І що вдалося Вам зробити як депутату селищної ради?

Вдалося реалізувати практично всі мої передвиборні обіцянки. Наприклад, будівництво санітарних кімнат у Підкормільській школі. За підтримки Ірини Констанкевич, обласної та селищної рад сюди вдалося залучити понад пів мільйона гривень. Друге, що я обіцяв людям і зробив, - швидкісний інтернет у селі. Також виготовлена проєктно-кошторисна документація на освітлення центральної вулиці. І частину цього проєкту уже реалізовано коштом селищного бюджету. Готові документи на проведення капремонту будинку культури. Вдалося також посприяти у придбанні комп’ютерної техніки, мультимедійного екрана, меблів для школи. Були готові вже у 2020 році розпочати капремонт дороги з села Зарудчі до Підкормілля і з виходом до Р-14. На жаль, через коронавірус кошти не надійшли у наш район. Зроблено чимало. Але хочу зробити ще більше.

Тому й балотуєтеся у депутати Любешівської селищної ради?

Я йду першим номером у виборчому списку. І це зобов'язує дбати про всю Любешівську громаду. Хоча робив це і раніше, як помічник народного депутата. Добре, що затверджена Стратегія розвитку Любешівської ОТГ – документ, де чітко прописані проблеми всіх сіл та селища, шляхи і строки їх вирішення. Тому над виконанням Стратегії і працюватиму. Однак, звісно, не оминатиму увагою уже рідне мені Підкормілля. Обов’язково доведу розпочаті там справи до завершення.




 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром