Ходили «слідами звірів» та відвідували лісівників: як учні навчають учнів на Любешівщині

29 Листопада 2017, 16:36
1599

Учні шкільного лісництва Любешівського НВК з керівником Людмилою Шептур провели для школярів молодших класів урок на тему «Підготовка тварин до зимівлі».

Під час екологічного заходу старшокласники розповідали цікаві історії, а після цього провели екологічну гру «Знайди слід тварин», – інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

По завершенню заняття учні завітали до лісівників державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство». Тут інженер з лісових культур Віра Оласюк, розповіла дітям про лісове насінництво, ведення лісонасінної справи та те, як ведеться облік у книзі лісових культур.

Школярі почули від досвідчених лісівників про те, що ази ведення лісового господарства починаються із заготівлі якісного насіння. В цьому процесі діти беруть активну участь.

«Насіння, по суті, – це гарантія високопродуктивних деревостанів. Саме для цього на підприємстві створена лісонасіннева база, до якої входять плюсові дерева, постійні лісонасінневі плантації, постійні лісонасінневі ділянки, генетичні резервати», – наголосила Віра Оласюк.

1

1


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024