Кайданки та гумові кийки: як полісмени провели урок у шестикласників

03 Грудня 2017, 11:05
1800

На Любешівщині триває акція «16 днів проти насильства» та «Всеукраїнський тиждень права».

У рамках акції Любешівське відділення поліції запросило на гостини учнів 6 класу Любешівського НВК. Про це інформують на сторінці Любешівського відділення поліції ГУНП у Волинській області в Facebook.

Під час зустрічі працівники поліції роз'яснили школярам основні правила поведінки, які вони повинні знати і яких дотримуватися, щоб не стати об'єктом злочинних дій.

Заступник начальника відділення поліції Віта Матринюк наголосила на необхідності дотримання правил дорожнього руху, особливо в темну пору доби. Говорили з учнями і про використання світловідбивних елементів на одязі, аби вберегтися від ДТП. Старший інспектор з ювенальної превенції Тетяна Андрусик вручила учням листівку «Росту щасливим», повідомила про гарячу дитячу лінію Ла-Страда та розповіла про права й обов’язки дітей.

Наприкінці зустрічі школярам показали спеціальні засоби, які використовують у своїй діяльності поліцейські. Діти із задоволенням приміряли бронежилети й каски та цікавились, як використовують кайданки та гумові кийки.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024