Із «Щастям» на вустах: школярка з Седлища перемогла в літературному конкурсі

26 Лютого 2018, 20:16
Конкурс приурочили до 147 річниці від дня народження Лесі Українки 2753 Джерело: YouTube
Конкурс приурочили до 147 річниці від дня народження Лесі Українки

Одинадцятикласниця Богдана Клявзунік перемогла в обласному конкурсі читців «Мій любий краю».

Літературні змагання провели в приміщенні Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки в неділю, 25 лютого. Про це повідомляють на сайті Любешівської РДА.

Любешівський районний будинок культури представила учасниця аматорського мистецтва Богдана Клявзунік – учениця 11-Б класу Седлищенської ЗОШ, яка читала легенду Лесі Українки «Щастя». Журі високо оцінило майстерність володіння словом учасниці, сценічну культуру та своєрідну манеру виконання  Богдани. В результаті – перше місце  у другій віковій категорії. 

Богдану Клявзунік нагородили дипломом управління культури Волинської обласної державної адміністрації  та книгами творів Лесі Українки.

Конкурс приурочили до 147 річниці від дня народження Лесі Українки. Традиційно  цей конкурс  зібрав пошановувачів поезії та літературної творчості Лесі Українки з найвіддаленіших куточків Волині, серед яких учасники художньої аматорської творчості районних, міських, сільських клубних установ, школярі,студенти вищих та середніх навчальних закладів у трьох вікових категоріях. Для оцінювання виступів читців було створено журі до складу якого ввійшли авторитетні фахівці в галузі культури і мистецтва.

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024