Учні Бихівської школи закінчили навчання в літньому мовному таборі

03 Червня 2018, 15:37
2232

Вже 2-й рік поспіль  у стінах Бихівської ЗОШ І-ІІІ ст. проводиться літній мовний пришкільний табір з тематичним напрямком «Еuropean Camp".

Цьогоріч табір  тривав із 29 травня по 2 червня. Відвідували табір 25 дітей, зокрема учні 5 – 8 класів. Відповідальною за організацію роботи мовного табору було призначено вчителя англійської мови, мовного тренера табору Оксану Лінік. Допомагали в організації та проведенні мовного табору: вчитель фізкультури Альона Хвесик , вчитель інформатики Олександр Плевако та шкільний психолог Руслана Турко.

Для дітей було проведено урочисте відкриття та закриття табору. Також під час мовного табору учні були задіяні у різноманітних іграх, квестах, флешмобах, віртуальних екскурсіях, мали змогу взяти інтерв’ю у вчителів та представників місцевого ОТГ. І все це англійською мовою! Юні таланти безумовно поповнили свій словниковий запас, краще засвоїли граматичні конструкції, які є корисні у щоденному користуванні

Мета мовного табору полягала в тому, щоб розширити кругозір школярів та ознайомити зі загальними відомостями  за темою проекту.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024