Любешівчанам на замітку: небезпечні харчові звички
Вчені розповіли про харчові звички, які для людини можуть бути небезпечними.
Багато людей не здогадуються, що у разі неправильного вживання деякі харчові вироби можуть завдати організму шкоди, – пишуть Цікавості.
Наприклад, помідори й огірки перетравлюються за різну кількість часу. Це може призводити до нудоти, а також здуття живота.
При поєднання цих продуктів руйнується вітамін С.
На голодний шлунок не слід вживати солоні огірки. Це може призвести до проблеми з органами травлення. При цьому порушується баланс рідини, що особливо небезпечно до людей, у яких є проблеми з нирками.
Досить важко засвоюються сирі яйця, не приносячи користі організму. Особливо це стосується білка.
Також погано засвоюються амінокислоти. Згідно з останніми дослідженнями, споживання питної води під час прийому їжі допомагає травленню. Річ у тому, що рідина працює разом зі шлунковою кислотою.
Фахівці радять при варінні замороженого м’яса кидати його не в холодну, а в гарячу воду.
Читайте також: Іваничівцям на замітку: що допоможе організму бути здоровим