У Києві любешівцям вручили набори енергоменеджерів

05 Березня 2019, 17:25
Любешівцям  вручили набори енергоменеджерів 1992 Джерело: lubeshivska.gromada.org.ua
Любешівцям вручили набори енергоменеджерів

Представники Любешівської ОТГ взяли участь у конференції енергоменеджерів.

Конференція розпочалася 5 березня в Києві, а представляють Любешівщину на ній селищний голова Олег Кух і заступник начальника управління капітального будівництва селищної ради Віталій Герасимчук – інформує сайт Любешівської ОТГ.

Ще у вересні минулому року Любешівська громада та компанія GIZ підписали угоду про співпрацю в проекті «Енергоефективність у громадах II», тож сьогоднішня конференція, яка має назву «Обладнання енергоменеджера на практиці», є одним із етапів цієї співпраці.

Розпочався захід у столиці представленням перших результатів українсько-німецького енергетичного  проекту й оглядом спеціалізованого обладнання. Відтак учасникам вручали  «Набори енергоменеджера» – валізи  з приладами для щоденних потреб. Такий комплект вимірювального обладнання отримала і Любешівська громада.

За словами Олега Куха, головною метою впровадження енергоменеджменту на Любешівщині буде скорочення витрат за рахунок зниження видатків на паливно-енергетичні та інші ресурси.  Найперше, що необхідно зробити в цьому напрямку – це   організувати роботу, проаналізувати та визначити потенціал енергозбереження, а також розробити технічні та організаційні рішення для його використання.

Нагадаємо, Любешівську ОТГ обрали партнером проекту українсько-німецької співпраці  «Енергоефективність у громадах II». Його впроваджує компанія GIZ за дорученням Федерального  міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини й Асоціація малих міст України.

Читайте також: «Любешів: затвердили стратегічний план роботи для громади на наступних шість років»

Коментарі
06 Березня 2019, 12:53
За чий рахунок бенкет, моя поїздка до Києва, скука в дома, за рахунок громади поїхали до Києва))) Популізм, яка енергоефективність, виробництво лише пилорами, домогосподарства... ОТГ лікарні не може утримати чи відрементувати училище, а гроші на конференції є. Зменшити кількість чиновників, які за державні кошти на автобусі до Києва катаються)))
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024